Ležišče MIRROR FORM

869,00 € Brand: LineaflexLineaflex
Velikost

Specifikacija

21cm
Mehkejše
Spominska pena/pena Ergoflex
7
Snemljiva pralno do 60℃

Ležišče MIRROR FORM

Memory Plus je sestavljen iz  treh inovativnih plasti, ustvarjenih s kombinacijo vodno penastih rastlinskih polimerov.

 

7-consko ležišče je v celoti sestavljeno iz spominske pene: na eni strani je zračna in mehka plast Memory Breeze®, vmesna nosilna plast je plošča Egoflex, ki se ne deformira, na drugi strani pa je viskozna trša plast, kombinirana z eteričnimi rastlinskimi olji. Prevleka Tencel® je iz naravnih in ekoloških materialov, kot je les, in je idealna za tiste, ki se prekomerno potijo. Polnilo je iz poliestra in lana, ki sta naravna, sveža in zračna. Ležišče je obdano z zračnim pasom 3D-Space, ki omogoča stalno kroženje zraka. Prevleka Ima štiri ročaje, ki pomagajo pri obračanju ležišča, in je pralna na 60 ˘C.

Opisi uporabljenih materialov:

Memory Breeze®

Memory Plus ima dodano mehkejšo plast s peno Memory Breeze®, ki je po zaslugi svoje posebne celične strukture izjemno zračna. Ustvarja občutek svežine in zavira nastanek pršic in bakterij. Stran Memory Breeze® je primerna za tiste, ki si želijo udobja in mehkobe. Uporablja se predvsem v toplejšem obdobju, saj prijetno hladi.

Spominska pena

Plast iz spominske pene reagira na težo telesa in se mu natančno prilagaja. Odpravlja vse točke pritiska in tako zagotovi sproščen počitek. Spominska pena skrbi tudi za dobro prekrvavitev in preprečuje mravljinčenje.

7 con nosilnosti za idealno podporo

Ležišče ima tri plasti, od katerih je sredinska plast iz poliuretanske pene Ergoflex, narejene na osnovi penjenja s paro. Ravno ta plast nudi pravilno podporo telesu in s svojo strukturo odprtih celic zagotavlja maksimalno pronicljivost. Zaradi svoje posebne 7-conske valovite reliefne strukture preprečuje nastanek vlage in zagotavlja maksimalno zračenje. Omogoča udobje na različnih delih telesa, predvsem na področju medenice, in tako skrbi za pravilno držo med spanjem.

Prilagodljiva prevleka

Elegantna tkanina Tencel® je izredno zračna in termoregulacijska. Pas 3DSpace omogoča konstantno prezračevanje. Prešita je z valovitim vzorcem in se prilega sedmim conam različnih nosilnosti. Prevleka ima štiri ročaje, ki pomagajo pri obračanju ležišča, je popolnoma snemljiva na vseh štirih straneh s priročno stransko zadrgo in pralna na 60 °C. Polnjena je z naravnim lanom, ki daje občutek suhosti in svežine. 

 VIŠINA LEŽIŠČA cca 21 cm

 

Izdelava nestandardne mere

Klasične / standardne mere so:

  • vzmetnice 90x200
  • vzmetnice 160x200
  • vzmetnice 180x200

Izdelava po naročilu:

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

Hitra dostava

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 300€

eu kakovost

EU ZNAMKA

Vrhunska kakovost
zagotovljena

Garancija

GARANCIJA

Garancija na
vse izdelke

Akcije

REDNE PROMOCIJE

Popusti in sezonske
akcije

Ugodno

PRAVA CENA

Cene naravnost
od proizvajalca

Poletni delovni čas:

Ponedeljek in Sreda:  _________  10 h - 16 h  

Torek in Četrtek:   ____________  9 h - 15 h

Petek in Sobota: _____________ ZAPRTO

 

Dan pred praznikom:  _________  9 h - 12 h

Obisk in prevzem izven delovnika:

po predhodnem dogovoru 041 497 170

 

Kako do nas

PLAČILO OB DOSTAVI ŠOFERJU: GOTOVINA

PLAČILO V SALONU Z GOTOVINO IN KARTICAMI:

plačilne kartice