Ležišče FORMLINEA

506,00 € Brand: LineaflexLineaflex
Velikost

Specifikacija

20 cm
Srednje do trše
Spominska pena/Ergoflex pena
5 con nosilnosti
Snemljiva pralno do 60℃

Ležišče FORMLINEA ergomemory

 

Neprekinjene raziskave, ki jih izvaja Lineaflex, so pripeljale do oblikovanja žimnice, ki je v celoti skladna z viskoelastično tehnologijo, ki se zaradi svojih termoregulacijskih lastnosti prilagodi telesu in mu nudi osebno in enotno podporo.

5-consko ležišče je sestavljeno iz dveh plasti. Na eni strani je spominska pena, ki je izredno elastična, samoprilagodljiva in občutljiva na toploto. Njene lastnosti omogočajo, da se teža telesa porazdeli enakomerno po vsej površini, telo obdrži pravilen položaj hrbtenice in vratnih vretenc, omogoča dobro prekrvavitev in preprečuje mravljinčenje.

Na drugi strani je poliuretanska pena Ergoflex, ki nudi pravilno podporo telesu. Narejena je na osnovi penjenja s paro in ima strukturo odprtih celic, kar zagotavlja maksimalno pronicljivost in ustvarja bolj zdravo mikroklimo in antibakteričnost ležišča. Pas 3D-Space omogoča konstantno prezračevanje.

Nenehno prezračevanje zagotavlja 3D-SPACE, poseben tridimenzionalni trak, nameščen na celotnem obodu žimnice. Oblazinjeno iz srebrne tkanine Antistress®, revolucionarnega termičnega vlakna proti pršicam, zaradi česar je izjemno higiensko in zračno, s hipoalergenimi in antibakterijskimi oblogami v GREENTEX-u. Popolnoma odstranljiva prevleka, na vseh 4 straneh ima priročno zadrgo. Pralno pri 30 ° C.

VIŠINA LEŽIŠČA cca 20 cm

 

SILVER Antistress® prevleka


Oblikovan iz raztegljivega materiala srebrnih vlaken. Med vsemi elementi ima srebro najvišje vrednosti električne prevodnosti. Ta lastnost omogoča takojšnjo razpršitev neprijetne elektrostatične nabitosti. Zaradi svoje sposobnosti izžarevanja (temelji na ohranjanju toplote, ki jo oddaja človeško telo) in odsevanja (enakomerna porazdelitev te iste toplote navzven) srebro uravnava telesno temperaturo. Tkanina deluje antistatič-no in antistresno.

 

Izdelava nestandardne mere

Klasične / standardne mere so:

  • vzmetnice 90x200
  • vzmetnice 160x200
  • vzmetnice 180x200

Izdelava po naročilu:

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

Hitra dostava

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 300€

eu kakovost

EU ZNAMKA

Vrhunska kakovost
zagotovljena

Garancija

GARANCIJA

Garancija na
vse izdelke

Akcije

REDNE PROMOCIJE

Popusti in sezonske
akcije

Ugodno

PRAVA CENA

Cene naravnost
od proizvajalca

Poletni delovni čas:

Ponedeljek in Sreda:  _________  10 h - 16 h  

Torek in Četrtek:   ____________  9 h - 15 h

Petek in Sobota: _____________ ZAPRTO

 

Dan pred praznikom:  _________  9 h - 12 h

Obisk in prevzem izven delovnika:

po predhodnem dogovoru 041 497 170

 

Kako do nas

PLAČILO OB DOSTAVI ŠOFERJU: GOTOVINA

PLAČILO V SALONU Z GOTOVINO IN KARTICAMI:

plačilne kartice