Ležišče MEMORY FRESH DUO

1.808,00 € Brand: LineaflexLineaflex
Velikost

Specifikacija

26cm
Srednje trdo
Spominska pena/pena Ergoflex
7
Snemljiva pralno do 60℃

MEMORY FRESH DUO 

Materiali, uporabljeni v tem ležišču, so skrbno usklajeni tako, da zagotovijo popolno udobje. Ležišče je priporočljivo tudi za tiste, ki trpijo zaradi problemov s hrbtenico in prekomerno telesno težo.

Ležišče Memory Fresh Duo je sestavljeno iz kombinacije štirih različic poliuretanske pene, ekološko ustvarjene s kombinacijo naravnih rastlinskih polimerov, penjene z vodo in dodatkom naravnih eteričnih olj. Plasti ležišča so združene tako, da nudijo 7 različnih con nosilnosti: dve plošči spominske pene, občutljive na toploto in samoprilagodljive, na eni strani je mehkejša, na drugi pa trša z vložki iz osvežujočega Biogela; dve hladni in zračni plošči Ergoflex; dve zračni plošči Dryfeel®; sredinska plošča Biogreen je visoke gostote in zagotavlja ustrezno podporo celotnemu telesu.

Prevleka Thermo Anallergico® - ta prevleka je proizvedena s tkanino zadnje generacije, opremljena s sistemom za termoregulacijsko mikroklimo telesa in lahko zagotovi miren spanec, higieničnost in sprostitev. Glavne prednosti tkanine Thermo Anallergico so:

  • zmanjša pregrevanje telesa in nočno potenje,
  • zagotavlja toplotno združljivost z vašim partnerjem,
  • prilagaja se toploti telesa,
  • je snemljiv in pralen na 60 °C.

Visoka gostota in zračnost

Plošča je sestavljena iz dveh površinskih plasti spominske pene, ki se popolnoma prilagaja telesu. Na eni strani je mehkejša in toplejša, na drugi pa trša in kompaktnejša za tiste, ki dajo prednost kompaktnejši podpori za hrbtenico. V osrednjem delu je plast Ergoflex visoke nosilnosti za uravnoteženo podporo celotnemu telesu. Te visoke gostote materialov naredijo ležišče zelo kompaktno in primerno za ljudi s prekomerno telesno težo. Dryfeel®, ki se nahaja nad in pod osrednjim jedrom, zagotavlja svežino in stalno zračenje ležišča.

Biogel: svežina na najvišji ravni

 

Pri ležiščih nove generacije se uporablja senzionalni gel iz izredno mehkega gumijastega materiala brez brez klora, fluora in oglja. Inovativna plast je iz ultramehke rastlinske penaste gume. Je ultraobčutljiv in tako izravna pritisk telesa na ležišče. Posledično izboljša prekrvavitev telesa in sprosti pritisk na mišice, mi pa se zbudimo sveži, naspani in polni energije. Druga značilnost je, da vlaga, ki jo povroča potenje, hitro izhlapi, zato ležišče vedno ostaja sveže in hladno. Zelo priporočljiv v vročih poletnih nočeh, , primeren pa je predvsem za ljudi, ki trpijo za prekomernim potenjem. Zaradi nizke toplotne prevodnosti gela traja tudi do dve uri, da se njegova temperatura poveča za eno stopinjo, nato pa se stabilizira na konstantni temperaturi nekaj stopinj pod temperaturo telesa.

Prilagodljiva prevleka

Elegantna tkanina Tencel® je izredno zračna in termoregulacijska. Pas 3D-Space omogoča konstantno prezračevanje. Prešita je z valovitim vzorcem in se prilega sedmim conam različnih nosilnosti. Prevleka ima štiri ročaje, ki pomagajo pri obračanju ležišča, je popolnoma snemljiva na vseh štirih straneh s priročno stransko zadrgo in pralna na 60 °C. Polnjena je z naravnim lanom, ki daje občutek suhosti in svežine.

 

Izdelava nestandardne mere

Klasične / standardne mere so:

  • vzmetnice 90x200
  • vzmetnice 160x200
  • vzmetnice 180x200

Izdelava po naročilu:

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

Hitra dostava

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 300€

eu kakovost

EU ZNAMKA

Vrhunska kakovost
zagotovljena

Garancija

GARANCIJA

Garancija na
vse izdelke

Akcije

REDNE PROMOCIJE

Popusti in sezonske
akcije

Ugodno

PRAVA CENA

Cene naravnost
od proizvajalca

Delovni čas:

V torek, 17.1.23, bo salon odprt do 12h.

PON, TOR, ČET: 9h - 15h 

SREDA: 9h - 15h

PET: 9h - 12h

Obisk in prevzem izven delovnika po

predhodnem dogovoru 041 497 170

Kako do nas

PLAČILO OB DOSTAVI ŠOFERJU: GOTOVINA

PLAČILO V SALONU Z GOTOVINO IN KARTICAMI:

plačilne kartice