Ležišče MEMORY FRESH

1.187,00 € Brand: LineaflexLineaflex
Velikost

Specifikacija

24cm
Srednje trdo
Spominska pena/pena Ergoflex
7
Snemljiva pralno do 60℃

Jogi MEMORY FRESH

To  je  izdelek,  narejen  s  kombinacijo  materialov, narejenih  na  rastlinski  osnovi  in  tako  prijaznih  do okolja.  Materiali  so  strojno  obdelani,  zato  imajo odprte  celice.  Te  omogočajo  konstantno  prezračevanje ležišča. Primerno je za tiste, ki spijo na boku.

Jedro je  zasnovano  tako, da ima dve strani različnih trdot: na eni strani je spominska pena, ki jo je priporočeno uporabljati  v  zimskem  času,  na  drugi  pa  pena  Ergoflex,  ki  ima dodane  vložke  iz  Biogela.  Slednja  nas  osvežuje  v  toplejših nočeh.

Prevleka Thermo Anallergico® - ta prevleka je proizvedena s tkanino zadnje generacije, opremljena s sistemom za termoregulacijsko mikroklimo telesa in lahko zagotovi miren spanec, higieničnost in sprostitev. Glavne prednosti tkanine Thermo Anallergico so:

  • zmanjša pregrevanje telesa in nočno potenje,
  • zagotavlja toplotno združljivost z vašim partnerjem,
  • prilagaja se toploti telesa,
  • je snemljiv in pralen na 60 °C.

Visoka gostota in zračnost

Plošča je sestavljena iz dveh površinskih plasti spominske pene, ki se popolnoma prilagaja telesu. Na eni strani je mehkejša in toplejša, na drugi pa trša in kompaktnejša za tiste, ki dajo prednost kompaktnejši podpori za hrbtenico. V osrednjem delu je plast Ergoflex visoke nosilnosti za uravnoteženo podporo celotnemu telesu. Te visoke gostote materialov naredijo ležišče zelo kompaktno in primerno za ljudi s prekomerno telesno težo. Dryfeel®, ki se nahaja nad in pod osrednjim jedrom, zagotavlja svežino in stalno zračenje ležišča.

Biogel: svežina na najvišji ravni

 

Pri ležiščih nove generacije se uporablja senzionalni gel iz izredno mehkega gumijastega materiala brez brez klora, fluora in oglja. Inovativna plast je iz ultramehke rastlinske penaste gume. Je ultraobčutljiv in tako izravna pritisk telesa na ležišče. Posledično izboljša prekrvavitev telesa in sprosti pritisk na mišice, mi pa se zbudimo sveži, naspani in polni energije. Druga značilnost je, da vlaga, ki jo povroča potenje, hitro izhlapi, zato ležišče vedno ostaja sveže in hladno. Zelo priporočljiv v vročih poletnih nočeh, , primeren pa je predvsem za ljudi, ki trpijo za prekomernim potenjem. Zaradi nizke toplotne prevodnosti gela traja tudi do dve uri, da se njegova temperatura poveča za eno stopinjo, nato pa se stabilizira na konstantni temperaturi nekaj stopinj pod temperaturo telesa.

Prilagodljiva prevleka

Prevleka je prešita z valovitim vzorcem in se prilega sedmim  conam  različnih  nosilnosti.  Je  popolnoma  snemljiva  s  priročno stransko  zadrgo  na  vseh  štirih  straneh  in  pralna  na  30  °C.  Prezračevanje zagotavlja zračni pas, ki je sestavljen iz tridimenzionalne tkanine, ki omoga-ča neprekinjeno cirkulacijo zraka. Tako ležišče ostaja hladno in sveže v vseh letnih časih. Prevleka ima tudi štiri prišite ročaje za enostavno premikanje ležišča. Polnilo je iz poliestra in lana, ki sta naravna, sveža in zračna. 

 

Izdelava nestandardne mere

Klasične / standardne mere so:

  • vzmetnice 90x200
  • vzmetnice 160x200
  • vzmetnice 180x200

Izdelava po naročilu:

Če želite velikost, ki jo ni na seznamu, pišite in vam pošljemo ponudbo.

 

Hitra dostava

HITRA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 300€

eu kakovost

EU ZNAMKA

Vrhunska kakovost
zagotovljena

Garancija

GARANCIJA

Garancija na
vse izdelke

Akcije

REDNE PROMOCIJE

Popusti in sezonske
akcije

Ugodno

PRAVA CENA

Cene naravnost
od proizvajalca

Delovni čas:

V torek, 17.1.23, bo salon odprt do 12h.

PON, TOR, ČET: 9h - 15h 

SREDA: 9h - 15h

PET: 9h - 12h

Obisk in prevzem izven delovnika po

predhodnem dogovoru 041 497 170

Kako do nas

PLAČILO OB DOSTAVI ŠOFERJU: GOTOVINA

PLAČILO V SALONU Z GOTOVINO IN KARTICAMI:

plačilne kartice